Vreme calda vine…7, 8 februarie

In acest sfarsit de saptamana vom avea parte vreme de primavaratica, cu temperaturi care vor ajunge in unele zone ale tarii chiar si pana la 16 grade C.

Mai exact, vineri vremea va fi calda pentru aceasta perioada a anului, chiar deosebit de calda in regiunile sudice, unde cerul va fi variabil.

In restul teritoriului vor fi innorari temporare, iar pe arii restranse, in vest si nord-vest, va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade.

In Bucuresti avem parte vineri de cer variabil, vant slab si o temperatura maxima ce se va situa in jurul valorii de 15 grade.

Si sambata va fi la fel de cald, insa in unele regiuni apar norii, iar in zonele joase, indeosebi din est si sud-est, local va fi ceata. Spre seara izolat va ploua slab, mai ales in sud-vestul tarii.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in regiunile vestice si la munte. Temperaturile maxime se vor situa intre 6 si 16 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade.

In Capitala vremea se va mentine calda si sambata, desi cerul va fi temporar noros si, indeosebi in prima parte a zilei, se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima, mai scazuta decat in ziua precedenta, va fi de 10 grade.

Duminica insa, vremea schimba foaia. Se intorc ploile, intai in sud-vestul tarii, apoi in toata tara. Mai mult, la munte, in special peste Orientali, revin si ninsorile si lapovita.

De altfel, aici si in sud-vest, se asteapta cantitati de precipitatii destul de insemnate. Totusi, chiar daca soarele nu mai este la fel de generos ca vineri si sambata, duminica valorile termice se mentin tot ridicate: de la 9-10 grade pana la 14-15 grade.

Si in Capitala sunt asteptate precipitatii, insa printre picaturile de ploaie, se mai arata si soarele. Temperatura la amiaza se asteapta sa fie cu 10 grade peste norma, atingand 13 grade Celsius.

Lasa un raspuns