Vita de Vie isi lanseaza cel de-al optulea album la TNB

Acustic, al optulea album din cariera Vita de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie in cadrul unui concert extraordinar la Teatrul National Bucuresti. Fanii Vita de Vie vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica. Obisnuiti cu  concertele lor dinamice si pline de energie, care au devenit in timp trademark-ul Vita de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul alta stare. Instrumentele naturale precum, pianul, chitarile acustice, violoncelul, contrabasul, elementele etnice de percutie si suflat iau locul zgomotoaselor chitari electrice si reprezinta noul arsenal cu care Vita de Vie isi reinventeaza vechiul repertoriu. In plus, cu 50% mai multi muzicieni pe scena fata de formula consacrata!

Evenimentul din data de 8 aprilie de la Teatrul National se doreste a fi la fel de unic ca si albumul in sine, o fuziune intre rafinament, bun gust, senzorial si muzica dusa la nivel de arta.

Biletele pentru concertul Vita de Vie – Acustic  pot fi gasite in format electronic pewww.iabilet.ro , www.bestmusic.ro/bilete/, www.metalhead.ro/bilete/  , iar in format fizic la casa de bilete de la Teatrul National, Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria , Magazinul Unirii si Libraria Eminescu la urmatoarele preturi:

  •  60 de lei – categoria C
  •  80 de lei – categoria B
  • 100 de lei – categoria A

image-2013-04-3-14546291-63-vita-vie

Lasa un raspuns