Vino la Curatenia de Primavara din Gradina Botanica!

Pe 4 aprilie 2009 te invitam in Gradinile Botanice din Bucuresti, Cluj-Napoca si Craiova la “Curatenia de Primavara”, un eveniment organizat in fiecare an de Asociatia Team Work.

Daca ai mai participat pana acum, stii ce zi grozava a fost ziua curateniei! Daca nu ai mai participat, acum poti fi unul dintre cei 400 de voluntari care vor vizita “activ” gradinile botanice din orasele lor! Programul este intre 9.00 si 17.00, cu pauza de pranz intre 13.00 si 14.00.

Tu vino cu pofta de munca si prietenii, noi aducem uneltele si … 3 gradini botanice!

Ce trebuie sa faci?
Anunta-ti prietenii si inscrie-te pe www.teamwork.org.ro in perioada 26 martie – 2 aprilie 2009 completand formularul de inscriere, pe care il poti descarca de aici!

In maxim 48 de ore vei primi un raspuns referitor la inscrierea ta. (Ne poti contacta pe adresa gradina.botanica.tw@gmail.comAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza pentru orice intrebare legata de inscrieri. Participarea se face pe baza de inscriere si confirmare din partea organizatorilor, deoarece este un numar limitat de locuri in fiecare oras.) (Sursa:http://www.teamwork.org.ro/)

Lasa un raspuns