VEDETELE B’ESTFEST 2009 PROMIT FANILOR SHOW-URI EXPLOZIVE SI SESIUNI DE AUTOGRAFE!

A ramas mai putin de o saptamana pana la startul B’ESTFEST 2009! Si pentru al doilea an consecutiv, B’ESTFEST va oferi fanilor posibilitatea de a-si intalni vedetele preferate! Pe langa show-urile live ce nu trebuie ratate, cei mai norocosi si rapizi dintre participantii la festival pot avea ocazia sa plece acasa si cu un autograf de la artistul favorit!

Cei mai norocosi spectatori B’ESTFEST ar putea avea sansa de a se intalni cu artistii festivalului si de a pleca acasa cu un autograf! Disponibila pe toata durata festivalului, Zona speciala de autografe ii va gazdui pe artistii care in functie de programul si disponibilitatea lor, vor veni sa stea de vorba cu fanii prezenti si sa semneze postere, CD-uri si tricouri!

Alaturi de sesiunile de autografe din acest an, B’ESTFEST a pregatit publicului si multe alte ”extra goodies” precum Dukes BOX, Poles Apart si Miniscule of Sound, la care se adauga party-urile fara zgomot din Silent Disco, dar si un ”B’ESTFEST Iarmarock” plin de surprize! (www.bestfest.ro)

poster-generic-bestfest-killers-moby-franz-ferdinand-manowar-orbital-santana-romexpo-emagic-2009

Lasa un raspuns