Valentin Dinu, Luca Valentin şi Medea, în finala Romanii au talent

Valentin Dinu, spălătorul de maşini care are o voce incredibilă, Luca Valentin, un barman care face show cu sticlele şi paharele, şi Medea, gimnasta la bară care vrea să facă din acest sport unul olimpic, s-au calificat în finala concursului “Românii au talent”, care va avea loc pe 25 aprilie, şi întregesc lista finaliştilor acestui concurs.

În vârstă de 22 de ani, Valentin Dinu, din Ploieşti, s-a născut într- o familie de muzicieni cu cinci copii. Mama sa a urmat liceul de muzică din Ploieşti, la clasa vioară, iar tatal său cântă la chitară şi vocal de la vârsta de 14 ani, fără studii muzicale.

Luca Valentin din Braşov are 24 de ani, nu mai lucrează de 3 ani şi a investit tot ce avea în “flair bartender”- o practică nou apărută prin care barmanii distrează oaspeţii. El i-a distrat pe telespectatori şi a ieşit pe locul doi.

Felea Madalina sau Medea Felina a uimit juriul, publicul şi telespectatorii emisiunii Românii au talent. Ea a prezentat un număr spectaculos de gimnastică la bara. (EVZ.RO)

Lasa un raspuns