Vacantele in Grecia si Bulgaria au preturi de la 300 de euro

Tour operatorii si hotelierii au micsorat preturile pachetelor turistice de masa pentru sejurul de vara cu procente intre 20 si 30 la suta.

Cele mai cautate destinatii vor ramane, ca si in anii precedenti, Grecia si Bulgaria, unde un sejur ajunge la 300 de euro. Raman preferate, in continuare, charterele pentru Egipt, Tunisia si Turcia se vor afla in topul preferintelor.

“Gradul de interes al turistilor pentru pachetele early booking a crescut de la inceputul anului de aproximativ cinci ori fata de perioada similara a anului trecut”, a declarat Alin Burcea, proprietar Paralela 45, citat de Money.RO

Astfel, un pachet early booking de 400 de euro achizitionat in iarna aceasta poate costa doar 300 de euro. In 2009, acelasi pachet era achizitionat in sistem early booking pentru 360 de euro.

Pe langa reducerea oferita de achizitia unui pachet turistic in avans, hotelierii au redus si ei pretentiile financiare. De exemplu, un sejur de o saptamana in Antalya in luna mai costa 260 de euro, fara taxele de aeroport. (ZIARE.COM)


Lasa un raspuns