Vacantele de Revelion, mai ieftine decat anul trecut

Pana la sfarsitul anului si pana la sarbatorile de iarna au mai ramas mai putin de 3 luni si multi romani au inceput deja sa isi planuiasca vacanta de iarna.

Si agentiile de turism au iesit la rampa cu diverse oferte, care mai de care mai tentate, atat in destinatii din tara cat si din strainatate.

Sunt destinatii pe toate gusturile si preturi pentru toate buzunarele. Mai mult, vesti bune de la presedintele ANAT, Traian Badulescu, care a anuntat ca preturile pentru o mini-vacanta de Revelion pot scadea cu 10-20% fata de anul trecut, ca urmare a crizei.

Totodata, el a precizat ca anumite hoteluri au anuntat si early booking (rezervari din timp – n.red.), precum si oferte speciale de genul platesti cinci nopti si stai sapte, precum si reduceri pentru copii.

Asadar, daca vreti sa petreceti sarbatorile de iarna in Romania, la Rasnov, o noapte de cazare costa 400 de lei de persoana. Masa festiva de Revelion costa 150 lei, de persoana, cu bautura la discretie, dar ea poate fi pregatita si aranjata si de catre oaspeti. (Sursa: Ziare.com)

2010

Lasa un raspuns