Un nou val de căldură va lovi România

Chiar dacă primele semne ale toamnei le resimţim în aceste zile, după mijlocul săptămânii viitoare, românii se pot aştepta la temperaturi apropiate de pragul canicular.

În Capitală, temperatura la amiază va fi cu 7-8 grade mai mică decât cea de duminică, oprindu-se la maximum 22-23 de grade. Toamnă în puterea cuvântului nu numai termic, ci şi în privinţa precipitaţiilor. Plouă luni pe întrecute în Bucureşti, iar descărcările electrice şi rafalele de vânt nu ne vor slăbi întreaga zi.

În Bucureşti, marţi vor fi nori mulţi, dar probabilitatea de ploaie este redusă. De la 13-14 grade la primele ore ale zilei, amiaza va aduna în aerul Capitalei în jur de 26 de grade.

Bucureştenii se bucură miercuri de o zi frmoasă şi fără excese termice, temperatura la amiază indicând o valoare tot de 26 de grade.

De joi vremea începe din nou să se încălzească şi ploile se răresc. Dinspre vest, masa de aer cald va readuce vara spre finalul acestei săptămâni. O nouă pulsaţie fierbinte, cu maxime ce pot din nou atinge pragul caniculei, va readuce valorile de care speram să fi scăpat. (REALITATEA.NET)

cer-nori

Lasa un raspuns