Tudor Gheorghe – Serenada din Trecut

În plin sezon estival, maestrul Tudor Gheorghe concertează pe scenele litoralului românesc, într-un nou spectacol, intitulat “Serenada din trecut”. Turiştii aflaţi în concediu, au şansa de a petrece o seară minunată în compania marelui interpret, ascultând cântece de odinioare, care cu siguranţă pot încânta sufletul oricărui meloman.
Serenadele din trecut de la malul mării, vor putea fi ascultate până pe 15 august, urmând ca maestrul să revină la Bucureşti, pentru pregătirile reprezentaţiei de gală, din dată de 20 august de la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” din Parcul Naţional.
Pentru ultimul concert al acestui sezon, Tudor Gheorghe, împreună cu impresarul Pepino Popescu, pregătesc un program special. În acompaniamentul orchestrei, concertul “Serenadă din trecut” de la Bucureşti, va fi o surpriză încântătoare pentru toţi iubitorii de gen şi mai ales pentru cei care vin cu plăcere , de fiecare dată la spectacolele sale.
Concertul va începe la ora 21:00 şi va avea o durată de aproximativ doua ore.
Cei care au facut deja rezervări online pe site-ul www.vreaubilet.ro, îşi vor putea ridica biletele, începând de luni, 28 iulie de la magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2.
De asemenea, biletele mai pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, magazinul Muzica sau online prin www.blt.ro şi www.bilete.ro.
Preţurile biletelor diferă în funcţie de categorie şi sector şi variază între 50 şi 90 de lei.

Lasa un raspuns