Top 5 destinaţii de concediu unde să mergi în septembrie (Gandul)

O primă opţiune ar putea fi capitala Cehiei. Aşadar, Praga: 476 euro/persoană (cazare la 2 stele şi transport cu avion). În această perioadă, se găsesc oferte la cazare şi transport. Cazarea: şapte nopţi la un hotel de două stele, cu mic dejun, costă pentru două persoane 542 de euro, cu 13% mai ieftin decât în sezon. La trei stele, preţul este ceva mai mare: 618 euro, dar atât costa în plin sezon cazarea la un hotel de două stele. Cei cu dare de mână pot plăti 11.980 de euro la un hotel de cinci stele. În total, cel mai mic preţ ajunge la 476 de euro/persoană, în condiţiile în care ofertele agenţiilor de turism sunt de 450 de euro/persoană, doar pentru patru nopţi de cazare.

Pentru că nu sunt zboruri low-cost spre acest oraş, biletul de avion prin Czech Airlines costă ceva mai mult, însă dacă sunteţi atenţi la promoţiile companiei, un bilet dus-întors cu tot cu taxe costă pentru perioada 16 – 23 septembrie 205 euro, cu 50% mai ieftin decât în săptămâna 9 – 16 septembrie.

Paris: 320 euro/persoană (cazare la două stele şi transport cu avion). Se spune că cea mai bună perioadă de a vizita „Oraşul luminilor” este toamna, drept care, nu puţini vor fi turiştii prezenţi pe străzile Parisului. (GANDUL)

prague-from-the-charles

Lasa un raspuns