Texas, la B’ESTFEST Summercamp 2013

_TEXAS_B’ESTFEST Summer Camp aduce o nouă premieră pe scena festivalului, de această dată fiind vorba despre Texas, una dintre cele mai apreciate reprezentante ale curentului rock alternativ britanic.

Acesta este şi primul show confirmat de trupă în Europa continentala, în cadrul noului turneu de promovare a celui mai recent album. Ediţia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park – Bucureşti, Tunari, printre artiştii confirmaţi deja numărându-se alături de Texas, nume precum Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker şi Friction.

Trupa Texas, care va concerta pe 5 iulie, a fost formată în anul 1986 de către Johnny McElhone, având-o ca solista pe Sharleen Spiţeri. Trupa a lansat de-a lungul carierei 7 albume de studio, 2 albume live, două compilaţii şi nu mai puţin de 31 de single-uri, 11 dintre acestea ajungând în UK TOP 10. Cu peste 25 de milioane de albume vândute în întreaga lume, trupa Texas a fost premiată cu numeroase discuri de argint, aur şi platină în ţări precum Marea Britanie, Franţa, Olanda, Elveţia, Suedia, Germania şi Norvegia.

Lasa un raspuns