Temperaturile cresc, de la o zi la alta, săptămâna viitoare

Sâptămâna viitoare temperaturile diurne cresc uşor de la o zi la alta şi până la jumătatea săptămânii vom înregistra din nou maxime de 18, 19 grade la câmpie.
La Bucureşti cerul este mai mult noros, iar spre seară apar condiţii de ploaie slabă. Vântul nu trece de moderat si maxima zilei atinge 9-10 grade. Presiunea atmosferică este de 760 mmHg şi va aşa va rămâne.

Începutul de săptămână nu aduce cine ştie ce schimbări ale temperaturii aerului. Acestea se menţin în limite normale pentru această perioadă. Vor fi 6 grade la Suceava, în Bucovina, şi 14-15 în sud-vest, la Drobeta şi Timişoara. În schimb, precipitaţiile se restrâng şi se diminuează din punct de vedere cantitativ. Mai plouă slab numai local în centrul şi estul  ţării.

La Bucureşti înnnorările persistă şi luni, şi trecător mai sunt condiţii să plouă slab.  Temperatura aerului urcă spre 13 grade la amiază, iar vântul suflă slab până la moderat.
Şi la Bucureşti vremea se mai încălzeşte marţi, maxima zilei este de 14-15 grade, în condiţii de cer variabil, fără precipitaţii dar cu ceaţa în zori, şi cu vânt slab până la moderat.

28

Lasa un raspuns