Temperaturi de primavara in noaptea de Revelion

Sfarsitul anului 2009 aduce vreme de primavara in Romania, cu temperaturi de pana la 14 grade si conditii de ploaie in Moldova si Transilvania, iar in noaptea de Revelion, bucurestenii vor avea parte de temperaturi cuprinse intre 2 si 4 grade.

Romanii nu vor mai avea parte de ninsoare in ultimele zile ale anului. Singurele zone in care va mai ninge, pe alocuri, fiind cele montane (Carpatii Orientali). In schimb, pentru joi, 31 decembrie, meteorologii anunta ploi in vestul, nord-vestul si nord estul tarii, regiunile ocolite de precipitatii fiind Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie(ANM).

Incepand de joi, vremea va incepe sa se incalzeasca in toate regiunile tarii – temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 14 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade.

Vineri, in prima zi a noului an, va ploua in majoritatea regiunilor tarii, doar sudul si sud-estul tarii fiind ocolite de precipitatii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade.
(Sursa: Ziare.com)

Artificii de Revelion

Lasa un raspuns