Taximetristii, interzisi pe Aeroportul Otopeni

Taxiurile nu mai au acces de miercuri in parcarile Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti si este interzisa orice practica de abordare si preluare a clientilor in perimetrul aeroportuar.

Accesul autoturismelor taxi in parcarile publice ale aeroportului se interzice incepand cu data de 10 septembrie, conform prevederilor art.1, al. 4 din Normele de aplicare a Legii nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, au anuntat marti reprezentantii aeroportului.

De asemenea, este interzisa orice practica de abordare si preluare a clientilor in perimetrul aeroportuar de catre taximetristi sau interpusi, conform art. 3, al. 3 din acelasi act normativ.

Administratia fiecarui aeroport va selecta transportatorii autorizati in regim de taxi si va dispune masurile necesare interzicerii accesului taximetristilor cu autoturismele taxi in parcarile publice aferente terminalelor de pasageri, potrivit unui proiect de ordin al ministrului transporturilor. (ZIARE.COM)

taxi

Lasa un raspuns