Tarja si Republica la Artmania Festival 2011

Taja va concerta la Artmania 2011Cea de-a sasea editie a festivalului ARTmania prezinta in saptamana 8-14 august 2011, expozitii, petreceri si concerte din Sibiu: Sonata Arctica, Nevermore, Lacrimas Profundere au fost primele trupe confirmate, iar astazi se anunta cele mai asteptate concerte ale anului pentru fanii ARTmania: Tarja Turunen si Republica, binecunoscuta trupa britanica de rock alternativ, hotarata sa cante “Ready to Go“ si in Romania.

Pana la sfarsitul lunii martie abonamentele Festivalului ARTmania pot fi obtinute cu 110 lei, iar biletele pentru zilele de vineri si sambata costa 70 lei, preturi reduse cu 40%. Primele 20 de abonamente comandate pe shop.artmania.ro incepand de astazi vor primi cadou un CD cu cel mai nou album al Tarjei Turunen.

În 2011, Tarja Turunen, regina rockului simfonic, canta la Festivalul ARTmania din Sibiu in rolul de headliner pentru vineri. Recunoscuta pentru incredibila sa voce si prezenta scenica impunatoare, steaua nordului a reusit la cel de-al treilea album al carierei sale solo sa se impuna in randul celor mai bune productii ale momentului. (SURSA)

Lasa un raspuns