Târgul de carte Kilipirim, între 19 şi 23 octombrie în Bucuresti

Târgul de carte Kilipirim, cunoscut pentru reducerile substanţiale practicate, va avea loc de miercuri până duminică, la Galeria Dalles din Bucureşti, informează site-ul oficial al gazdelor evenimentului.

Ediţia de toamnă a Kilipirim se desfăşoară în spaţiul Galeriei Dalles, spaţiu central, cunoscut şi vizitat de cititori, unde, în cele cinci zile de târg de carte, mai bine de 40 de edituri vor aduce peste 10.000 de titluri. Kilipirim este locul ideal şi pentru cei care vor să-şi exerseze cunoştinţele de engleză sau franceză citind.

Potrivit organizatorilor, la târg se practică cele mai mari reduceri din Bucureşti. Titluri ale editurilor româneşti şi străine, din 2011 sau din anii trecuţi, ediţii de colecţie, cărţi specializate sau bestselleruri în Europa vor fi prezentate într-o paletă care acoperă toate domeniile de interes: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură, design.
n cadrul evenimentului de la Galeria Dalles, organizatorul va oferi, prin tragere la sorţi, celor interesaţi, trei burse care acoperă integral costul cursurilor teoretice marca Fundaţia Calea Victoriei. Câştigătorii vor putea frecventa, în funcţie de pasiunea pentru diverse discipline, următoarele cursuri: “Arhitectură”, “Istorie”, “Astronomie”, “Costum şi Modă”, “Dezvoltare personală”.

Kilipirim, cel mai mare târg de carte cu discount din Bucureşti, va fi deschis în perioada 19 – 23 octombrie, cu un program zilnic de vizitare între orele 10.00 şi 20.00.

Lasa un raspuns