Targul ANTIQUE MARKET, intre 18 si 21 aprilie la ROMEXPO

Fie ca esti un colectionar pasionat sau doar un admirator al obiectelor de arta, intre 18 si 21 aprilie, vei gasi la ROMEXPO un eveniment special creat pentru tine. Targul de obiecte de arta si antichitati ANTIQUE MARKET este locul unde iti poti imbogati colectiile, poti gasi cadourile potrivite pentru persoanele dragi sau chiar iti poti oferi un mic rasfat.
Editia a IX-a a Targului ANTIQUE MARKET, ce va fi organizata intre 18 si 21 aprilie la ROMEXPO, va fi locul de intalnire atat al artistilor cat si al iubitorilor de arta si al colectionarilor.

In acest an, vei regasi la ANTIQUE MARKET mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, tiparituri, obiecte personale si de colectie, obiecte muzicale, vehicule de epoca, servicii si organizatii din domeniu.
Bijuterii, tablouri, ceasuri, carti vechi, telefoane, accesorii, masini de altadata, toate vor readuce farmecul timpurilor trecute, intre 18 si 21 aprilie la ROMEXPO.
In acelasi timp cu ANTIQUE MARKET la ROMEXPO vor mai avea loc targurile CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE.
Mai multe detalii despre eveniment pe www.antiquemarket.ro

image0012

Lasa un raspuns