Primul magazin Kiabi în România

Retailerul de îmbrăcăminte Kiabi (Franţa) si-a deschis  porţile primului magazin din România. Magazinul are o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi şi se află în cadrul centrului comercial Grand Arena din Berceni.

Conform directorului de magazine George Cojocaru, clienţii au la dispoziţie peste 70.000 de articole, pentru întreaga familie (bărbat, femeie, copil, bebeluş, lenjerie, accesorii).

Promoţii în fiecare lună
Cojocaru a declarat pentru EVZ că lunar în magazinul Kiabi vor fi efectuate promoţii. „Promoţia de acum va fi menţinută toată luna octombrie, urmând ca în noiembrie să venim cu o altă promoţie”, ne-a spus directorul de magazin.  Acesta mizează pe o cifră de afaceri de circa 2-3 milioane de euro în primul an. În ceea ce priveşte planurile companiei, directorul general al Kiabi România, Alain Simar ne-a declarat că producătorul francez intenţionează ca până la finele acestui an să deţină 5 magazine.pe piaţa din România  „Urmează să inaugurăm magazinele Kiabi Militari şi Kiabi Titan”, ne-a spus Simar.
Întrebat prin ce se deosebeşte Kiabi faţă de ceilalţi concurenţi, Simar ne-a precizat că retailerului francez are următorul concept „modă la preţuri mici”. (EVENIMENTUL ZILEI)

tee-shirt-jersey-col-rond

Lasa un raspuns