Spectacolul Kings On Ice a fost reprogramat pentru anul viitor

Kings-On-Ice-2013-BucurestiEdiţia aniversară Kings On Ice, programată pentru 30 martie, a fost amânată pentru anul viitor, din cauza problemelor tehnice de pe patinoarul “Mihai Flamaropol” din Bucureşti, informează organizatorii.

“Patinoarul «Mihai Flamaropol» din Bucureşti, care a găzduit mai multe ediţii Kings On Ice şi unde urma să aibă loc şi show-ul programat iniţial pentru această primăvară, nu poate garanta condiţiile optime pentru desfăşurarea evenimentului, fapt ce a determinat amânarea galei aniversare din luna martie pentru anul viitor, când se aşteaptă o îmbunătăţire a condiţiilor pentru organizarea unui astfel de spectacol”, se arată în comunicatul organizatorilor, Amphitrion.

Cei care şi-au achiziţionat deja biletul pentru show-ul ce ar fi trebuit să aibă loc pe 30 martie, la Patinoarul “Mihai Flamaropol”, au posibilitatea de a-şi recupera contravaloarea acestuia de la punctele de vânzare de la care a fost cumpărat, respectiv reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria “Mihai Eminescu”, Sala Palatului sau de pe www.myticket.ro, în perioada 4 februarie – 4 martie. (mediafax.ro)

Lasa un raspuns