Spectacole in Bucuresti de 1 mai

Ziua de 1 mai este una dintre preferatele românilor, un popor de muncitori, aşa că vor să o sărbătorească aşa cum trebuie. Cei mai mulţi “ies la grătar”, dar mizeria care rămâne în urma lor este greu de descris. Alţii merg pe litoral, iar dacă apa mării ar fi alcool, sigur ar seca.

Cei care rămân în Bucureşti vor avea locuri unde se pot distra mai mult sau mai puţin “muncitoreşte”. La Arenele Romane va avea loc un spectacol ecvestru, iar în Cişmigiu se va deschide stagiunea muzicală.

“Galop Show” este cel mai mare eveniment de acest gen din ţară, iar spectatorii pot putea următorii peste 20 de cai. Evenimentul va avea loc mâine şi poimâine la Arenele Romane, începând cu ora 20.30, iar biletele costă între 35 de lei şi 50 de lei.

În parcul Herăstrău, la intrarea Charles De Gaulle, va avea loc o reprezentanţie a Teatrului Masca. Mâine, de la 12:30, va putea fi urmărit spectacolul “Clovnii”, iar de la 18:30, “Statuile”. Duminică, la ora 11.00, se va prezenta „Prostia omenească”, iar la ora 18.30, „Cockteil”.

În weekend se va desfăşura şi Târgul Ţăranului, unde bucureştenii pot cumpăra produce ecologice, dar să şi deguste supele şi ciorbele de la atelierul culinar “La Ciorbărie”.
(info: Adevărul)


Lasa un raspuns