Shen-Yun Chinese Spectacular

Shen-Yun este un spectacol ce conduce publicul intr-o miraculoasa calatorie printre mituri si legende, istorie si realitate, cer si pamant, reinviand prin dans si muzica, adevaratul spirit stravechi al culturii divine chineze.In 2007, evolutia scenica a trupei Divine Performing Arts a incantat un public de peste 210.000 de persoane in peste 30 de orase de pe mapamond, in 80 de evenimente. Pentru 2008 sunt organizate peste 200 de spectacole in peste 60 de orase din intreaga lume, preconizandu-se o audienta de peste 600 de mii de persoane.

Spectatorii pot pasi in vremurile anticei Dinastii Qing incantati de gratia si rafinamentul doamnelor Curtii Manchuriene, sau pot fi inviorati de energia si ritmul coplesitor al tobelor Tang simtind astfel maretia infloritoarei Dinastii Tang. Vor simti poezia aspra a campiilor Mongoliei in ritmul inegalabil al calaretilor mongoli sau vor cunoaste puritatea si gratia angelica a nimfelor marii. Se vor bucura alaturi de personajele din basmele clasice chineze atunci cand acestea vor gasi dezlegari intelepte ale destinelor lor. Sau, pur si simplu, vor fi miscati adanc de blandetea si fermitatea practicantilor Falun Gong care raman neclintiti in credinta lor in adevar, bunatate, toleranta in fata persecutiei si nedreptatilor, asemenea florilor de lotus alb de pe inaltimile de gheata ale muntilor.

Dedicati sa reinvie in atentia intregii lumi spiritul culturii traditionale chineze, nealterate de cultura de partid, Divine Performing Arts isi prezinta fiecare piesa cu integritate si frumusete pura. Fiecare miscare a dansatorilor, fiecare nota muzicala si fiecare decor luxuriant poarta ecoul acestui sentiment. Peste 50 de artisti, dansatori, cantareti, muzicieni dau viata celor 5000 de ani de cultura si istorie a Imperiului de Mijloc intr-o sarbatoare de ritmuri si costume viu colorate, de un inalt rafinament, create exclusiv pentru acest spectacol. Detalii pe Bilet.ro

Lasa un raspuns