Shakira a făcut show în ploaie, în Piaţa Constituţiei

SHAKIRA IN BUCURESTIShakira a susţinut primul concert în aer liber în cadrul noului său turneu modial şi a fost nevoită să se lupte cu o ploaie nemiloasă, la fel ca şi cei prezenţi la concert încă de la ora 17:00. Shakira a apărut pe scenă la 21:30, în pantaloni negri mulaţi şi cu un top argintiu.“Bună seară, Bucureşti! În ciuda ploii, ne vom simţi bine. Sînt aici pentru voi. În seara asta sînt a voastră!”, a fost mesajul divei către publicul român.

Ploaia s-a oprit exact chiar atunci cînd atmosfera a început să se încingă! După “Inevitable”, Shakira a schimbat pantalonii mulaţi şi şi-a luat peste o fustă roşie pentru o variantă flamenco a baladei trupei Metallica “Nothing Else Matters”. Publicul s-a dezmorţit la cunoscuta “Gypsy” şi s-a entuziasmat pentru “La tortura”. Artista şi-a prezentat şi noul său albun “Sale el Sol” printr-un mesaj celor prezenţi în Piaţă: “Ştiu că trecem toţi prin momente dificile, dar trebuie să avem încredere că în noi este un soare care va răsări”. Entuziasmul publicului a atins cote maxime cînd Shakira şi-a rupt topul argintiu şi a rămas în sutien. Nu au lipsit “Loca”, “She Wolf” şi “Ojos asi”, pe ultima piesă vedeta făcînd o demonstraţie de dans oriental, în ploaie.

La bis-ul publicului, Shakira a păstrat ce era mai bun pentru public! “Hips Don’t Lie” şi imnul Cupei Mondiale 2010 “Waka, Waka”, au răsunat în Piaţa Constituţiei. Concertul s-a încheiat cu un “Mulţumesc, Bucharest!”. (SURSA:GSP.RO)

Lasa un raspuns