Serialul “Anatomia lui Grey” revine, luni, la TVR 1

Serialul american de succes “Anatomia lui Grey” revine, luni, la TVR 1, cu sezonul al cincilea, difuzat în premieră în România, telespectatorii putând astfel urmări noile aventuri ale echipei de medici şi asistenţi din spitalul Seattle Grace.

Încă din primul episod, eroilor de până acum li se va alătura un nou coleg – maiorul Owen Hunt, medic militar recent întors de pe frontul din Irak, interpretat de actorul Kevin McKidd. El va impresiona echipa de medici şi rezidenţi din Seattle Grace, atât prin metodele sale radicale de a interveni chirurgical, cât şi prin comportamentul faţă de colegi. Individ dur, călit pe front, el nu va ezita să găurească cu o ţeavă de pix traheea unui pacient pentru a-i permite să respire şi să acorde primul ajutor victimelor unui accident, chiar şi atunci când el este rănit. În acelaşi timp, Owen Hunt va fi “cavalerul tandru” care o va salva pe Cristina Yang şi cu care va începe o relaţie supusă multor încercări.

Pe parcursul acestui nou sezon, Meredith şi Derek îşi vor clarifica relaţia mult încercată, dar nu înainte de a trece prin numeroase schimbări de situaţie. Nici Izzie nu are o viaţă mai uşoară, mai ales când începe o relaţie de dragoste cu? fantoma lui Denny, lucru care îi alertează pe toţi prietenii ei. Până la urmă, Izzie înţelege mesajul corect al apariţiilor lui Denny şi află, în al 12-lea ceas, o informaţie vitală care îi ameninţă viaţa. (mediafax)

katherine-heigl

Lasa un raspuns