Se întorc ploile şi vremea se răceşte în următoarele zile

Temperaturile ultimelor zile ne-au făcut să uităm că a început deja toamna astronomică. Astfel marţi, în unele zone ale ţării maximele au ajuns la aproape 30 de grade Celsius.

Dinspre nord vine către noi un front atmosferic care va traversa ţara până sâmbătă. Va aduce nori şi ploi, dar sistemul noros nu este foarte compact, iar ploile nu vor fi însemnate cantitativ. Ce este mai important este că în spatele frontului atmosferic vine o masă de aer mai rece.

Vremea se va răci cu 5,6 grade faţă de începutul aceste săptămâni. Duminică, aspectul vremii va fi în general frumos, dar vom fi încă în această masă de aer rece, aşa încât maximele vor fi cuprinse între 20 şi 25,26 de grade.

Vremea va fi caldă şi în general frumoasă. Cerul va fi mai mult senin şi variabil în nord, unde sunt condiţii de ploaie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade.

În capitală este posibil să plouă puţin noaptea de vineri spre sâmbătă, dar sâmbătă vremea va fi în general frumoasă. Maxima însă va fi de circa 23 de grade Celsius. (Realitatea TV)

28

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *