Scena de la Zone Arena ar putea fi demontata

Scena de la Zone Arena, spaţiu care a găzduit în ultimele trei luni concertele unor “grei” ai muzicii ca Aerosmith sau Bob Dylan, va fi demontată din cauza lipsei autorizaţiei de construire.

Aşa susţine edilul-şef al sectorului 2, Neculai Onţanu, care a precizat că investitorii l-au înştiinţat oficial, ieri, că vor da curs cererii sale de a dezafecta scena şi tribunele.

Întrebat de ce nu a demolat până acum construcţia în lipsa acestei au torizaţii, Onţanu a precizat că autorităţile pot interveni doar dacă aceasta e ridicată ilegal pe domeniul primăriei. “Dacă e pe domeniul privat, trebuie să apelezi la instanţă”, a spus edilul.
“Din cunoştinţele noastre, Zone Arena deţine autorizaţiile necesare, nu suntem în măsură să comentăm informaţiile apărute în presă. Cert este că pentru organizatorii de evenimente lipsa locurilor dedicate desfăşurării de concerte este o problemă de multă vreme“, spune şi Dragoş Chişcoci, manager de comunicare la Emag!c Entertainment. (EVENIMENTUL ZILEI, foto: http://zone-arena.ro/)

Lasa un raspuns