Şase vedete luptă în Panama pentru 50.000 €

Kanal D pregateste cea mai scumpa emisiune din istoria televiziunii din Romania, iar la ea vor participa mai multe vedete din tara.

De fapt este cam mult spus vedete, avand in vedere ca este vorba doar despre niste personaje care apar din cand in cand pe la televizor.

Astfel, Ring ne spune ca in urma testelor medicale, au fost acceptaţi modelul Ramona Gabor, dansatoarea din buric Jasmine, cântăreaţa Silvia Lăuneanu (De la Vegas) – foto, CRBL (S.I.M.P.L.U.), striperul Cornel Păsat şi luptătorul Local Kombat Ionuţ Atodiresei. Cele şase vedete vor alcătui o echipă şi vor intra în competiţie cu alte două, formate din oameni obişnuiţi.

Drumul până la insula virgină va dura 16 ore, cu o escală de trei ore la Amsterdam. Toţi participanţii vor fi vaccinaţi antitetanos şi împotriva febrei galbene. Show-ul se va desfăşura timp de o lună, iar la fiecare trei zile, de pe insulă va pleca acasă câte un concurent, care nu va suporta condiţiile primitive. Marele premiu e de 50.000 de euro, iar cel învins în finală va primi 10.000 de euro.

Ramona-Gabor-28

Lasa un raspuns