S-a deschis parcul de distractii Terra Park

Terra Park Bucuresti, cel mai mare parc de distractii din Romania

Terra Park Bucuresti, cel mai mare parc de distractii din RomaniaTerra Park, cel mai mare parc de distracții din Capitală, situat în sectorul 6, a fost inaugurat astăzi. Acesta își va pune în funcțiune cele 30 de echipamente moderne pentru ca bucureștenii să se simtă bine. Printre invitații de seamă s-au numărat Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi și primarul orașului Chicago, Richard M. Daley.

Intrarea se face pe baza unui card primit la intrare, cu puncte, ce pot fi folosite şi la restaurante şi la parcare. Încărcarea cardului cu un punct costă un leu, cu 50 de puncte -50 de lei, cu 80 de puncte – 70 de lei, iar cu 120 de puncte costă 100 de lei. Distracţiile pentru copii costă 5 puncte, cele destinate familiilor, 10 puncte, iar pentru distracţiile extreme se consumă 15 puncte.

Parcul este situat pe  Bulevardul Timişoara nr. 8A și are o suprafață de 30.000 de metri pătraţi. Printre vedetele Terra Park se numără Z Force Tower, platforma care se ridică la o înălţime de 53 m, popularul Rollercoaster, cu un traseu de 310 metri şi o înălţime maximă de rulare de 11 metri, precum şi Hydrolift-ul, toboganul de apă cu bărci, care permite coborârea de la o înălţime de 15 metri. (EVZ.ro)

Lasa un raspuns