S-a deschis mall-ul AFI Palace Cotroceni Mega Fun

Imensul mall este amplasat pe o suprafaţă construită de 215.000 de metri pătraţi, la intersecţia Bulevardelor Vasile Milea şi Timişoara.

În interior sunt amenajate 250 de magazine, un hipermarket Real care este deschis 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână şi 20 de săli de cinema.

Pentru distracţie, vizitatorii au la dispoziţie o pistă de karting, două cazinouri şi un patinoar de aproximativ 1.000 de metri pătraţi, care este deschis tot timpul anului. Nu trebuie negliajt faptul că, peste o lună, bucureştenii vor putea viziona aici filme în primul cinematograf 3D IMAX din România.

De asemenea, mall-ul mai pune la dispoziţia vizitatorilor şi spaţii dedicate copiilor, ca de exemplu un lac artificial cu bărcuţe electrice, un teren de joacă, o pistă de role şi un trenuleţ numai bun de plimbare. Alte atracţii la AFI Palace Cotroceni sunt prima arenă de laser tag din ţară, bowling şi snooker, un spaţiu dedicat expoziţiilor permanente şi un loc unde se poate fuma narghilea.

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public- metrou, autobuz şi tramvai. Staţia de metrou cea mai apropiată este Politehnica, iar autobuzele şi troleibuzele care au staţie chiar în faţa mall-ului sunt 137, 93 şi 71. Liniile de tramvai 8, 25 şi 47 trec de asemenea, prin zonă. (ADEVARUL)

poza_afi_mall

Lasa un raspuns