Românii au talent: peste 2,4 milioane de telespectatori

Audienta record a emisiunii ROMANII AU TALENTEditia a treia a emisiunii  “Romanii au talent” a inregistrat record absolut de audienta de cand a fost introdus sistemul de masurare cu people-meter in Romania, super show-ul tanand in fata micului ecran milioane de romani.

Cea mai urmarita emisiune de divertisment la nivel de market-share din 2001 incoace
Desi poate parea greu de crezut, cea de-a trea editie a emisiunii“Romanii au talent” difuzata vineri, 4 martie, la ProTv de la ora 20.30 a reusit performanta de a inregistra audiente si mai mari decit primele doua editii. Aceasta editie a devenit astfel cea mai urmarita emisiune de divertisment la nivel de market share din 2001 incoace, de cind a fost introdus sistemul de masurare a audientei cu people-meter.

Una din marile surprize ale serii a fost Alin Stanis. Alin a studiat Stomatologia, fara a profesa, iar acum are o patiserie in Cluj-Napoca. Cu toate aceste “semnalmente” nimeni nu se astepta la ceea ce a urmat: o voce incredibila care a ridicat juriul in picioare! “Un timbru deosebit, o voce puternica. Superb!” aceasta a fost remarca Andrei imediat dupa interpretarea lui Alin, iar Andi Moisescu a marturisit: “Acesta este actul artistic in fata caruia ma inclin!”. (Sursa:Protv)

Lasa un raspuns