„Românii au talent“: 48 de semifinalişti

Cea de-a şasea ediţie a concursului este ultima din seria celor înregistrate. Următoarele transmisiuni vor fi în direct. În ediţia de vineri, juriul îi va alege pe cei 48 de semifinalişti din lista celor care s-au calificat în etapa următoare. Cele patru semifinale vor avea loc pe 1 şi 2 aprilie, respectiv 8 şi 9 aprilie.

Imitatori, numere de acrobaţie şi magie, dansuri inedite, voci extraordinare îşi fac loc pe scena de la „Românii au talent”, astăzi, de la ora 20.30, la Pro TV. Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu îi vor selecta din nou pe cei mai buni pentru a-i trimite în etapa următoare a concursului. Concurenţii care impresionează juriul şi obţin cel puţin doi de „Da” reuşesc să se califice pentru etapa următoare, ceea ce înseamnă că au o şansă de a ajunge în semifinală. Această ediţie, a şasea, este ultima din seria celor înregistrate, următoarele cinci – patru semifinale şi finala – vor fi transmisiuni în direct.

Există patru semifinale în care vor evolua câte 12 concurenţi. Acestea se vor desfăşura pe 1 şi 2 aprilie (vineri şi sâmbătă), respectiv 8 şi 9 aprilie (vineri şi sâmbătă). Finaliştii vor fi aleşi atât de public, cât şi de juriu. În fiecare dintre aceste ediţii, după terminarea celor 12 momente, publicul va avea posibilitatea să-şi voteze preferatul prin sms. În urma clasamentului făcut pe baza voturilor, primii doi concurenţi merg direct în finală, iar juriul va mai alege un finalist dintre cei clasaţi pe locurile trei şi patru. Astfel, există trei câştigători în fiecare semifinală. (adevarul.ro)

Lasa un raspuns