România participă la Ora Pământului, pe 28 martie

imagesRomânii sunt chemaţi să participe la Ora Pământului – Earth Hour pentru a se alătura astfel milioanelor de oameni din întreaga lume care doresc să transmită un mesaj puternic despre nevoia de acţiune împotriva schimbărilor climatice, relatează Agerpres.

Pe 28 martie, la ora 20.30, oameni de pe întreg mapamondul vor stinge lumina timp de o oră. La ediţia de anul acesta a Earth Hour, organizatorii speră că vor participa un miliard de persoane din peste o mie de oraşe.

WWF (World Wide Fund for Nature) Programul Dunăre – Carpaţi România a lansat astăzi la Bucureşti campania naţională Ora Pământului – Earth Hour.

Anul acesta, România se alătură pentru prima dată oficial campaniei globale. Până în prezent, s-au înscris să participe la acest eveniment oraşele Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Braşov, Botoşani, Cluj-Napoca şi Tulcea.
Potrivit organizatorilor, 931 de oraşe din lume, prin marile lor construcţii, şi-au anunţat deja participarea la eveniment. Astfel, Turnul Eiffel, hotelul Burj Al Arab şi Taipei 101, cea mai înaltă clădire din lume, sunt doar câteva dintre construcţiile emblematice care vor rămâne în întuneric timp de o oră, pe 28 martie. (Adevarul)

Lasa un raspuns