Romania Grand Prix la Bucureşti

Proprietarul licenţei privind organizarea în jurul Palatului Parlamentului a unei curse FIA GT, Nicolae Şerbu, şi foştii administratori ai circuitului de la Imola s-au întâlnit, marţi, pentru a discuta despre posibilitatea desfăşurării în luna octombrie a unei etape din cadrul Campionatului Mondial.

Nicolae Şerbu împreună cu preşedintele SAGIS spa (SAGIS spa este proprietara Moto Club Santerno, gestionara circuitului de Formula 1 de la Imola, precum şi organizatorul Marelui Premiu din San Marino pentru Formula 1), Federico Bendinelli, vicepreşedintele Aerodromului Enzo & Pino Ferrari, Bruno Morgandi (organizatorul sportiv şi logistic al Autodromului Imola), Gaitano Limongi, s-au întâlnit marţi pentru a discuta pe marginea organizării, în luna octombrie, a unei etape din cadrul Campionatului Mondial FIA GT.“Bucharest Challenge a murit şi s-a născut Romania Grand Prix. Rămâne de văzut dacă se va putea păstra acest brand. Bucharest Challenge este un eveniment ilegal. Intenţionăm să facem o modificare în calendarul FIA, pentru că luna august nu este o lună tocmai potrivită, deoarece oamenii sunt în concediu. Sperăm să găsim un loc în calendar, iar în luna octombrie să organizăm Romania Grand Prix. E o certitudine că va fi organizat în acest an, dar depinde şi de cât de mult vom fi sprijiniţi de autorităţile locale şi cele sportive”, a spus Şerbu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Nicolae Şerbu a declarat că din cauza programului încărcat fostul pilot de Formula 1, Juan Pablo Montoya, şi patronul echipei de Formula 1 Renault, Flavio Briatore, care fuseseră invitaţi la această acţiune, nu au putut să ajungă la Bucureşti, dar au promis că vor veni în România la evenimentele viitoare. (media fax)

Lasa un raspuns