Restricţii de circulaţie în Capitală din cauza protestelor

Trafic autoOrganizatorii mitingului sindical de miercuri din Capitală mizează pe cel puţin 50.000 de participanţi nemulţumiţi de Codul Muncii şi spun că, în cazul în care moţiunea de cenzură nu va trece, vor continua strângerea de semnături pentru declanşarea grevei generale. Traficul rutier va fi restricţionat.

Protestul, care ar urma să aibă loc în Piaţa Constituţiei, începând cu ora 12.00, este organizat de confederaţiile Cartel Alfa, BNS, CSDR, Meridian şi CNSLR Frăţia. Sindicaliştii au ales ziua de miercuri pentru a putea protesta, lângă clădirea Parlamentului, în paralel cu dezbaterea moţiunii de cenzură la adresa cabinetului Boc.

Astfel, traficul rutier va fi restricţionat pe Bulevardul Libertăţii – sensul dinspre Bulevardul Naţiunile Unite către Calea 13 Septembrie.

În data de 16 martie, în intervalul orar 9.00 – 22.00 este posibil să fie restricţionat în totalitate traficul rutier pe Bulevardul Libertăţii, între Bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 septembrie şi pe Bulevardul Unirii între Piaţa Constituţiei şi intersecţia cu Bulevardul Regina Maria. (newsin.ro)

Lasa un raspuns