Beraria H

berea h.plimbare.roberea h.plimbare.roBerăria H este este locul in care se ascultă muzica de calitate, vin artiști îndrăgiți, atât naționali cât și internaționali în cadrul unor show-uri inedite și absolut spectaculoase, să mănânci bucate delicioase și să bei diferite tipuri de bere si alcool. Cu alte cuvinte, este locul in care vii atunci când vrei sa fii sigur că vei avea parte de o seara ca in povesti!
De la spectacole de cabaret și magie, pana la propriul festival de rock (Oktober Rocks!) și concerte cu majoritatea artiștilor în voga din România (și nu numai!), ceea ce ne-am propus să iți oferim la Beraria H este o supradoza de distracție și voie bună!
Te invitam sa trăiești în fiecare zi alături de noi povestea unui loc legendar in care voia buna și cheful de viața nu se termina niciodată!

Berea H, o bere artizanală, nefiltrată și nepasteurizată, cu o fermentare naturala de minim 28 de zile, cu un cap de spumă atât de cremos încât oferă , cu un gust excepțional, o bere vie și plină de pasiune.

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Lasa un raspuns