Record de audienta pentru emisiunea “Romanii au talent”

Prima editie a emisiunii Romanii au talentSeara de vineri, cand a debutat multasteptatul show “Romanii au talent” a fost la ProTv una plina de recorduri absolute. Cifrele de audienta au plasat emisiunea in topul celor mai urmarite emisiuni de divertisment din 2004 incoace.

“Romanii au talent” prezentata de Smiley si Pavel Bartos si jurizata de Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre a inregistrat un record absolut de audienta in randul show-urilor de divertisment din Romania, numarul celor care au urmarit emisiunea de laProTv depasind 4 milioane de telespectatori din intreaga tara in minutul de aur inregistrat la ora 21.17.

Astfel, pe intreg publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, audienta inregistrata in minutul de aur de la 21.17 a fost de 22,2 puncte de rating si o cota de piata de 52,9 procente. Asta inseamna ca mai mult de jumatate din totalul persoanele aflate in fata televizoarelor erau cu ochii pe ProTv si urmareau prestatiile incredibile ale romanilor dornici sa-si arate talentul. (stiriprotv.ro)

Lasa un raspuns