Răzvan Fodor şi Lena au fost eliminaţi de la “Dansez pentru tine”

Răzvan Fodor şi Lena Rădulescu au fost eliminaţi, vineri seară, din competiţia ‘Dansez pentru tine’ de la Pro TV. Ei reprezintă cea de-a cincea echipă care părăseşte concursul, celelalte patru fiind formate din Jorge şi Liliana Mitu, Doiniţa Oancea şi Claudiu Apostu, Bogdan Vladău şi Ana Maria Iordan, şi Nicola şi Ştefan Giurgea.

Lena, care a luptat pentru a-şi ajuta mama bolnavă să meargă din nou, a primit un cec în valoare de 1.500 de euro din partea sponsorilor emisiunii.

Săptămâna viitoare în competiţie vor fi trei perechi, dintre care pe primul loc, cu un punctaj de 146 de puncte s-a situat echipa formată Paula Seling şi Tudor Moldoveanu, urmata pe locul doi, cu 143 de puncte, de Adela Popescu şi Lică Alexandru, iar pe locul trei, cu 136 de puncte,  Octavian Strunilă şi Ella Dumitru.

Cele trei perechi de săptămâna viitoare vor fi votate numai de public şi departajate de punctajul cumulat astfel, oricare dintre cele trei echipe putând fi marea câştigătoare. Vinerea viitoare se va dansa twist, folclor internaţional şi dans la bară. (LIBERTATEA.RO)

Lasa un raspuns