RAMMSTEIN va concerta in Romania in 2010 [ ? ]

Formatia Rammstein se intoarce in Romania, la aproape cinci ani de la prima vizita aici, cu ocazia filmarilor pentru videoclipul Rosenrot. Celebra trupa germana va concerta in Bucuresti, in perioada 25-27 iunie 2010, in cadrul festivalului itinerant Sonisphere, informeaza rammstein.ro. In cadrul aceluiasi eveniment a mai fost anuntata participarea celor de la Metallica.

Rammstein va mai fi prezenta in cadrul festivalului Sonisphere si in Anglia, la Knebworth, alaturi de alte trupe, precum Iron Maiden si Slayer.
Concertul din Romania va fi organizat de Marcel Avram si D&D Entertainment.

Despre Rammstein

Rammstein este o trupa de metal industrial si este compusa din Till Lindemann (voce), Paul Landers (chitara), Richard Z. Kruspe (chitara), Oliver Riedel (bas), Christoph Schneider (tobe) si Flake Lorenz (clape).

Formatia germana a lansat pe 20 octombrie al saselea album de studio, intitulat Liebe Ist Für Alle Da (Love Is For All).

Noul disc a fost cenzurat in Germania, el nemaifiind plasat “la vedere” in magazine din cauza elementelor de sadomasochism, care ar fi putut dauna copiilor. (HOTNEWS.RO)

P.S.: INFORMATIA NU A FOST CONFIRMATA DE SITE-UL OFICIAL AL TRUPEI.

rammstein


Lasa un raspuns