Rammstein, show incendiar în Bucureşti (video)

Trupa germană a încheiat cele trei zile de Sonisphere Festival, aseară, la Romexpo. Germanii „au scuipat“ flăcări, şi-au dat foc şi au dezlănţuit artificii şi rachete deasupra mulţimii, înnebunindu-i pe români. Un steag al României cu simbolul trupei germane a transformat zona de concert într-un vacarm general de urale.

Înaintea show-ului Rammstein, scena a fost acoperită cu o pânză neagră. Puţin după ora 21.00, vălul a căzut şi un steag imens al Germaniei a fluturat în aplauzele publicului.
Show-ul a început cu „Rammlied“ şi artificiile şi flăcările nu s-au lăsat aşteptate. La “Feuer Frei”, membrii trupei şi-au pus pe faţă măşti prin care au scos flăcări de câţiva metri.

Incendierile au continuat pe piesa „Benzine“. Publicul a fost „orbit“ de artificii şi flăcări uriaşe, o rachetă controlată a fost lansată către public, după care a revenit pe scenă. În tot acest timp Flake alerga pe o bandă, cântând la clape, îmbrăcat în costumul cu sclipici. Germanii s-au întrecut pe ei înşişi când au vorbit româneşte. „Mulţumesc foarte mult“ a spus foarte corect Till Lindemann fanilor, iar la final, a încheiat cu „Rammstein vă iubeşte“, într-o română excelentă.

Rammstein a îngenuncheat în faţa celor peste 30.000 de spectatori prezenţi la show. (SURSA: ADEVARUL.RO, FOTO: METALHEAD.RO)

Lasa un raspuns