Radu Valcan si Elena au parasit “Dansez pentru tine”

Una dintre perechi a trebuit sa iasa din ring, iar ghinionistii au fost Elena si Radu. Au mai ramas doar patru vedete, alaturi de partenerii lor in cursa catre implinirea unui vis. Dintre concurenti, “veverita” Alina si Stefan si, pentru a treia oara, Andreea Mantea si Daniel se vor duela vinerea viitoare.

Radu Valcan si Elena au sperat pana in ultima clipa ca, dupa atatea dansuri spectaculoase si dupa ce au luat multe note de 10, nu vor pleca acasa. Telespectatorii insa asa au hotarat.

Nici Andreea Mantea si Daniel nu si-au putut stapani lacrimile cand au auzit ca vor fi nevoiti sa treaca pentru a treia oara prin emotiile duelului. Desi au facut un dans oriental de 10, Andreea si Daniel nu au luat note suficient de mari ca sa scape de infruntare, vinerea viitoare.

Mult mai increzatori in fortele proprii sunt Alina si Stefan, singura pereche care scapase pana acum de duel, si care spun ca au muncit prea mult la folclorul international ca sa nu ia numai note de 10.

Daca slow fox-ul le-a cam dat batai de cap concurentilor, la folclorul international, imaginatia dansatorilor a umblat pe toate meleagurile. In ringul visurilor s-au perindat eschimosi, mexicani, au fost dansuri tribale si peruane. (PROTV)

radu

Lasa un raspuns