Quick-step si Bollywood, in a doua editie “Dansez pentru tine”

Cele 8 perechi din cel de-al optulea sezon “Dansez pentru tine” vor avea de facut vineri, 30 octombrie, de la 20.30, al doilea pas important din marea competitie.

Dupa ce au fermecat telespectatorii si juriul cu vals si stilul Michael Jackson, Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi, Alina Chinie, Veverita Roscata din band-ul de la Happy Hour, Liviu Varciu, Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate, Kamara si Jean de la Craiova au de insusit alte doua stiluri de dans noi pentru ei. Ringul de la “Dansez pentru tine” se va umple de culoare cu un stil exotic si extrem de atractiv pentru telespectatori, Bollywood. Dupa ce vor colora ringul, perechile concurente vor aduce putina eleganta in platou printr-un stil clasic, dar plin de elemente de dificultate, quick-step.

Momentul culminant al celei de-a doua editii va fi primul duel al acestui sezon si ca urmare a acestuia si eliminarea primei perechi din concurs. Cele doua perechi condamnate la duel vor avea de dansat stilurile primei editii, vals si Michael Jackson, dar si unul din stilurile noi, quick-step sau Bollywood.

Dupa ce le vor vedea prestatia si vor revedea povestile lor si visurile pentru care lupta, telespectatorii vor vota perechea pe care o vor in continuare in competitia pentru implinirea unui vis. SURSA:PROTV

monica_dansez-pentru-tine

Leave a Reply