Promisiuni de la Udrea: Arena Bucureştiului, gata in 2012

Arena Bucureştiului poate fi gata până în vara lui 2012, având în vedere că a fost lansată deja procedura de achiziţie a lucrărilor de construire, meciul boxerului Lucian Bute arătând că trebuie şi un astfel de obiectiv, afirmă ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, în ultima postare pe blogul său.

”Cred că până în vara lui 2012 Arena Bucureştiului poate fi gata, având în vedere că am lansat deja procedura de achiziţie a lucrărilor de construire”, a menţionat Udrea, arătând că meciul lui Bute îi dă dreptate că în Bucureşti şi în România trebuie să existe o sală polivalentă care să poată găzdui în condiţii bune un asemenea eveniment.

”Poate aşa înţeleg şi veşnicii mei critici că trebuie şi un astfel de obiectiv, nu doar să plătim pensii şi salarii, dacă vrem ca Bucurestiul să intre în rândul capitalelor care pot organiza competiţii ori spectacole de nivel internaţional. Asta mai înseamnă şi locuri de muncă, încasări la buget şi, nu în ultimul rând, o imagine mult mai bună pentru România”, adaugă ministrul Udrea. (Sursa: Capital.ro)

Lasa un raspuns