Programul Zilelor Bucurestiului 2011, intre 16 si 18 septembrie

In acest sfarsit de saptamana se desfasoara Zilele Bucurestiului, eveniment care va programa concerte in Centrul Istoric si Piata Constitutiei.

Sâmbătă, 17 septembrie şi duminică, 18 septembrie vă aşteptăm pe strada Franceză, din Centrul Istoric, la prima Gală Folk You, de la Bucureşti.

Emeric Set, Florin Chilian, Nicu Alifantis, Vama, Alina Manole Band, Mircea Vintila, Taxi, Mircea Baniciu, Zdob si Zdub vă vor încânta în fiecare seară, de la orele 19,00.
Potrivit ArCuB, sâmbătă, 17 septembrie şi duminică, 18 septembrie, pe strada Franceză, din Centrul Istoric, va avea loc prima Gală Folk You, de la Bucureşti. Emeric Set, Florin Chilian, Nicu Alifantis, Vama, Alina Manole Band, Mircea Vintila, Taxi, Mircea Baniciu, Zdob si Zdub vă vor încânta în fiecare seară, de la orele 19,00.

In Piaţa Constituţiei va avea loc sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 20,30, un concert extraordinar care va aduce pe aceeaşi scenă peste o sută de artişti. Va fi o combinaţie între muzica clasică şi muzica pop.

Vor participa la concert:
• ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO, Dirijor:Tiberiu Soare
• BIG BAND-UL RADIO, Dirijor: Ionel Tudor
• Corul Festivalului
• Soprana Valentina Naforniţă
• Tenorul Marius Manea
• Direcţia 5, Monica Anghel, Cornel Ilie, Lora
Invitatul special al concertului este BOGDAN OTA, tânărul pianist roman care a cucerit Norvegia după emisiunea „Norske talente”.

Duminică, 18 septembrie, de la 17,30, in Parcul Unirii se va desfasura un spectacol de echitaţie. Cinci cai ai Clubului de Echitaţie EQUESTRIA, îndrumaţi de o echipă de cascadori profesionişti, va prezinta timp de 30 de minute un show ecvestru – o elegantă demonstraţie de dresaj cu momente de defilare şi săritură peste obstacole.

Piaţa Constituţiei va fi animata pe parcursul întregii zile de duminică, printr-un concert special dedicat liceenilor din Bucureşti şi tuturor tinerilor care vor trece prin Capitală, de Zilele Bucureştiului.

Seara de duminică va transforma locaţia în „Piata ingerilor”, printr-un spectacol inedit adus din Franţa de Compania de teatru de stradă Les Studios de Cirque.
Regia: Pierrot Bidon şi Stéphane Girard Concept artistic: Arles – Festival Drôles de Noëls
De asemenea, în Piaţa Constituţiei se va afla un studio mobil al Bucureşti FM, ce va transmite ştiri, reportaje legate de desfăşurarea manifestării. DJ Adrian Şaguna şi momente de ZUMBA Dance vor anima Piaţa Constituţiei.

Lasa un raspuns