Programul paradei militare din 1 decembrie 2010, in Bucuresti

Peste 1.500 de militari si tehnica militara din partea MApN, MAI, SRI si SPP vor defila miercuri, 1 decembrie, de la ora 11:00, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti, potrivit unui comunicat oficial.

De 1 decembrie, in Bucuresti, vor mai avea loc ceremonii militare de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Monumentul închinat Eroilor militari români căzuţi la datorie, amplasat în faţa Palatului Naţional al Copiilor din Parcul Tineretului (ora 8.00) şi Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I (ora 9.00). Începând cu ora 17.00, militari din Regimentul 30 Gardă “Mihai Viteazul” se vor retrage cu torţe pe itinerariul Palatul Cercului Militar Naţional – B-dul. Regina Elisabeta – Piaţa Operei – Pod Cotroceni – B-dul. Geniului – B-dul. Vasile Milea – B-dul. Timişoara.

Cârnaţi şi ţuică din partea primăriilor – 13.000 de porţii de fasole cu costiţă afumată şi 725 de litri de ţuică fiartă vor fi distribuite, începând cu ora 13.00, în faţa Centrului administrativ al sectorului 2 dar şi în alte 13 corturi amplasate în principalele parcuri sau intersecţii din sectorul 2. Şi în parcurile Drumul Taberei şi Crângaşi vor fi servite 4.000 de porţii cu fasole şi cârnaţi, începând cu ora 12.00. Tot aici va avea loc o paradă militară şi un program artistic.

Lasa un raspuns