Programul Balkanik Festival 2014

 

Organizatorii Balkanik Festival 2014 au anuntat programul pentru fiecare zi, dar si preturile biletelor.

Shantel & Bucovina Club Orkestar, Kiril Dzajkovski, Django Lassi, Caci Vorba, Mahala Rai Banda, Kottarashky &The Rain Dogs drept “capete de afiș” plus mulți alți artiști invitați, sunt doar unul dintre motivele pentru care Balkanik! Festival 2014 așteaptă la cea de-a patra ediție, în cele trei zile de festival, un număr record de 12.000 de persoane.

Anul acesta, Balkanik! Festival se va desfășura sub sloganul “Just World Music”, anunțându-și astfel intenția de a deveni o scenă festivalieră recunoscută internațional, care adună anual iubitorii și cunoscătorii de muzică „locală” din țările est-europene, dar și curioșii din vest.

Despre bâlciul urban de la Balkanik! Festival: Bâlciurile de altădată se organizau în marile orașe în preajma sărbătorilor, așa că Balkanik! Festival este gazda primului bâlci urban din istoria Bucureștiului, cu ocazia începerii toamnei, între 12 și 14 septembrie, între orele 12:00 – 23:00, în Grădina Uranus (Str. Uranus nr. 144).

Abonamentele pentru 3 zile costă 130 de lei și pot fi cumpărate din rețeaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo şi reteaua librariilor Cărtureşti și Humanitas și de pe site-ul eventim.ro), online de pe balkanikfestival.ro, sau în sistem print at home, de pe easytickets.ro.

S-au pus în vânzare biletele pentru o singură zi care pot fi achiziționate la prețul de 65 lei. Studenții și elevii până în 18 ani beneficiază de o reducere de 50%, pe baza carnetului de student/elev, atât pentru abonamente cât și pentru biletele de o zi, iar accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.

Fb event: https://www.facebook.com/events/496773457122414/

PROGRAM COMPLET:

ZIUA 1, VINERI, 12 SEPTEMBRIE:

CACI VORBA

MAHALA RAI BANDA

ZIUA 2, SAMBATA, 13 SEPTEMBRIE:

BALKAN TAKSIM

KOTTARASHKY & THE RAIN DOGS

KIRIL DZAJKOVSKI & TK WONDER & GHETTO PRIEST

ZIUA 3, DUMINICA, 14 SEPTEMBRIE:

DJANGO LASSI

SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR

*(bâlciul urban va avea loc pe tot parcursul zilei, între orele 12:00-23:00)

One thought on “Programul Balkanik Festival 2014

  1. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this fantastic blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this site with my Facebook group. Talk soon!

Lasa un raspuns