Program Prince of Persia

Prinţul Persiei: Nisipurile Timpului soseşte în cinematografele din România din 21 mai. Pelicula, al cărei buget este estimat la peste 150 milioane USD, se lansează întâi pe cel mai mare ecran cinematografic din România, în format IMAX 2D, premiera în cinematografele obişnuite fiind programată o săptămână mai târziu, în 28 mai.

Acţiunea filmului se petrece in fascinanta Persie, unde un print proscris  – Dastan – (Jake Gyllenhaal) se aliaza cu misterioasa printesa Tamina (Gemma Arterton) sa lupte impotriva fortelor raului si sa protejeze un pumnal stravechi cu puteri magice. Pumnalul poate sparge firida in care sunt zidite Nisipurile Timpului – un cadou din partea zeilor care poate intoarce timpul si permite posesorului sa conduca lumea.

Dastan devine print prin vointa destinului, fiind adoptat de catre Regele Persiei, dupa ce acesta a asistat la o demonstatie de curaj si aparare a unui seaman aflat in pericol.

Gyllenhaal declara ca a fost prins de personalitatea eroului interpretat: “Intotdeauna mi-au placut filmele epice, de aventura si de mic am visat sa pot interpreta un personaj precum Indiana Jones sau Robin Hood, iar cand am citit scenariul m-am regasit in fata unui astfel de erou”.

Lasa un raspuns