Pro TV şi-a lansat grila de toamnă

“Vocea României” dă din această toamnă tonul în materie de entertainment, tineri extrem de talentaţi arată că au curaj să facă “Pariu cu viaţa”, visurile continua să devină realitate în ringul de la “Dansez pentru tine” în cel de-al doisprezecelea sezon, “Serviciul Român de Comedie” veghează la buna dispoziţie a ţării, iar Cătălin Măruţă a schimbat decorul, dar năravul ba şi continuă să dezbrace vedetele de secrete.

De la începutul anului următor, “MasterChef”, cel mai spectaculos show culinar, şi cel de-al doilea sezon al emisiunii care a spulberat toate recordurile de audienţă, “Românii au talent”, debutează la Pro TV.
Tot din toamnă, telespectatorii Pro TV îşi vor da întâlnire cu Andi Moisescu, mai spumos ca niciodată în “Apropo TV”, cu echipa Ştirilor Pro TV, care a pregătit întâlniri cu jurnaliştii Claudiu Pândaru şi Cristian Hoştiuc, la “După 20 de ani”, dar şi cu medicul Oana Cuzino, la “Ce se întâmplă, doctore?”, mereu dornică să răspundă curiozităţilor telespectatorilor. Emisiunea de anchete jurnalistice “România, te iubesc!” revine în forţă cu cel de-al şaptelea sezon.  (GANDUL)

Lasa un raspuns