Pro TV: Andreea Esca este şi rămâne vedeta incontestabilă a postului

“Andreea Esca este şi rămâne vedeta incontestabilă a Pro TV şi va continua să fie gazda milioanelor de telespectatori care urmăresc în fiecare seară ?Ştirile Pro TV? de la ora 19.00”, mai spune Pro TV.

Totodată, Pro TV precizează că principala ediţie de ştiri a postului, prezentată de Andreea Esca, este lider absolut de audienţă şi la 14 ani de la lansare. “Enunţul potrivit căruia ?publicul se plictiseşte uşor şi vrea mereu ceva nou? este contrazis, în acest caz, de faptul că principala ediţie de ştiri a zilei, prezentată de Andreea Esca, este, şi după 14 ani, lider absolut de audienţă. Cifrele de audienţă şi cercetările calitative arată că telespectatorii din România urmăresc în mod constant ‘Ştirile Pro TV’ prezentate de Andreea Esca, vedeta fiind cea mai populară, cea mai apreciată şi, totodată, cea care se asociază cel mai puternic cu brandul Pro TV”, transmite Pro TV.

“Pro TV nu şi-a pus niciodată şi nu îşi pune nici acum problema înlocuirii Andreei Esca, un jurnalist a cărui forţă şi a cărui credibilitate au crescut în timp şi au făcut din ea un adevărat icon al ştirilor de televiziune. Într-o lume în care aşa-zisele vedete apar şi dispar meteoric şi unele dintre ele duc în derizoriu valorile jurnalismului, Pro TV este mândru că Andreea Esca reprezintă, de 14 ani, valorile care au făcut ca Pro TV să fie cel mai iubit şi respectat post de televiziune”, concluzionează Pro TV. (mediafax)

esca

Lasa un raspuns