Primii cinci candidaţi cu şanse la preşedinţie se confruntă în această seară, de la ora 19.45

Dezbaterea va începe la ora 19.45 şi va fi organizată de TVR. Va exista un singur moderator. Transmisia va fi preluată şi de Realitatea TV şi va putea fi urmărită şi pe REALITATEA.NET.

Sever Voinescu şi Sebastian Lăzăroiu s-au întâlnit cu staff-urile de campanie ale celorlalţi candidaţi, la Palatul Parlamentului. Viorel Hrebenciuc. şeful de campanie al lui Mircea Geoană, a declarat că va fi o dezbatere cu un singur moderator.

Tot astăzi, între orele 17.00-19.00, va avea loc o altă dezbatere cu ultimii şapte candidaţi clasaţi în sondaje.

Totodată, vineri va fi organizată o confruntare finală între primii trei candidaţi clasaţi în sondaje.

Totuşi problema moderatorului nu este definitiv tranşată din cauza faptului TVR nu agrează ideea unui singur moderator. Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidenţial, a afirmat că reprezentanţii postului public de televiziune invocă înţelegeri anterioare încheiate cu alte două posturi de televiziune care ar ridica numărul moderatorilor la trei. Conform unor informaţii neoficiale, reprezentanţii candidaţilor l-au chemat la discuţii pe preşedintele-director general al TVR, Alexandru Sassu pentru a oferi clarificări legate de aceste înţelegeri.  Se negociază în continuare dacă Luca Niculescu va modera singur sau vor fi şi alţii, în condiţiile în care televiziunile de ştiri Realitatea TV şi Antena 3 au, potrivit unor surse, la rândul lor câte o propunere: Emil Hurezeanu şi Gabriela Vrânceanu Firea. (NewsIn)

crin_antonescu

Lasa un raspuns