Premiul loto 6/49 nu a fost castigat

La extragerea de ieri a jocului Loto 6/49, nici unul dintre cei care au pus bilete nu au reuşit să ghicească cele şase numere norocoase. Astfel, marele pot se reportează pentru duminică, 31 mai, când ar putea depăşi 11 milioane de euro.

Numerele castigatoare: 3 – 6- 27 – 2- -29- 48.

Şi de această dată, Loteria Română a repartizat 45% din fondul de câştiguri pentru premiile de la Categoria a II-a şi alte 45% pentru Categoria a III-a. La Categoria I a fost alocat numai 10%, decizie luată de companie în urmă cu două săptămâni, după ce marele pot a trecut pragul de 10 milioane de euro. Fondul de câştiguri la extragerea de ieri s-a ridicat la puţin peste 50 de milioane de lei. Nici la extragerea jocului Noroc nu a existat ieri niciun norocos.

Premiul cel mare la Loto 6/49 nu a mai fost câştigat de la jumătatea lunii decembrie 2008. La acea dată, valoarea potului a fost de aproximativ 290.000 de euro. Cel mai mare premiu din istoria loteriei a fost câştigat anul trecut, în luna ianuarie. Atunci, norocul i-a surâs unui om de afaceri

străin, stabilit în România de peste 17 ani. Marele pot a fost de circa 12,45 milioane de euro, în „buzunarele” omului de afaceri intrând o sumă de circa 10 milioane de euro după ce au fost „trase” taxele aferente.(EVZ.ro)

Lasa un raspuns