Poveştile concurenţilor de la “Dansez pentru tine”

Prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din Sport Corina Caragea, cântăreaţă Corina Bud, Lavinia Parva (ex–Spicy), Roxana Ionescu, Florin Piersic jr, Costin Sforaru, actorul din serialul “Moştenirea”, de la Pro Tv, Augustin Viziru, din telenovela “Iubire şi onoare”, de la Acasă Tv şi Cove promit să-şi dedice următoarele luni din viaţa lor partenerilor lor de dans şi de vis.

CORINA BUD luptă alături de EDUARD IONUŢ VASILE care vrea să-şi ajute familia numeroasă să scape de sărăcie.

LAVINIA PÂRVA şi DECEBAL NEGOIŢĂ luptă pentru ca fiul lui să învingă boala de care suferă. Decebal şi soţia sa şi-au dorit foarte mult un copil, aşa cum îşi doreşte orice familie tânără.

CORINA CARAGEA i s-a alăturat lui ŞTEFAN GHEORGHIU în competiţia “Dansez pentru tine” pentru a lupta pentru sora lui, Camelia, care a suferit un grav accident rutier pe când traversă stradă pe trecerea de pietoni.

ROXANA IONESCU luptă alături de ŞTEFAN REBEJA pentru a scăpa familia acestuia de sărăcie. Ştefan provine dintr-o familie săracă, dar iubitoare şi caldă, iar Ştefan este genul de om care ar face orice pentru cei dragi, genul de om pentru care familia este sfânta.

GABRIEL COVEŞEANU va face echipă la “Dansez pentru tine” cu CLAUDIA ANAMARIA RAEA care doreşte să îi ofere mamei sale o locuinţă. Femeia a avut o viaţă plină de încercări şi suferinţe. În urma unei căsnicii eşuate a avut un băiat, Vali. Din dorinţa de a-i oferi o familie, s-a căsătorit cu un bărbat violent care a abuzat de băiat.

COSTIN SFORARU intra în competiţia visurilor alături de MĂDĂLINA CORDUNEANU care visează să-şi ajute mama bolnavă care a trăit o viaţă de coşmar până acum. Pentru mama Mădălinei, viaţa alături de soţul sau a fost un coşmar care a început înainte de a se naşte Mădălina.

AUGUSTIN VIZIRU va dansa în competiţia visurilor cu AURORA TONEA care îşi doreşte să lupte pentru familia ei zguduită de drame şi neputinţe. Părinţii Aurorei s-au certat mult când aceasta era copil, iar din cauza alcoolului, ea şi sora ei asistau la scene de groază, pline de violenţă şi vorbe urâte de care avea parte mama lor.

FLORIN PIERSIC JR şi ALINA ATODIRESEI vor lupta în paşi de dans pentru că familia Alinei să iasă din sărăcie şi să trăiască fără grijă zilei de mâine. Deşi au început doar cu “o pătură în geam, două furculiţe, două linguri şi câteva oale”, părinţii Alinei au reuşit să facă din căsuţa lor un cămin pentru cele două fiice. (EVZ.ro)

Lasa un raspuns